Årsregnskab – Din Lokale Revisor ApS hjælper dig med et godt tilbud

Kategori: Årsregnskab

Mangler du en dygtig og kompetent revisor til dit årsregnskab – og gerne én der er billig? Din Lokale Revisor ApS samarbejder med de dygtigste revisorer landet over, og vi hjælper dig med at finde den bedste pris.

Alle virksomheder uanset størrelse skal føre regnskab. Kvitteringer og bilag skal bogføres på kontinuerlig basis, momsen skal indberettes og der skal laves årsregnskab. Vores samarbejdspartnere hjælper med det hele. Er det kun dit årsregnskab, du skal have hjælp til, er det ikke et problem – vi kender specialisterne i dit lokalområde.

Ved at afkrydse vores formular med de ting, du har brug for hjælp til, kan vi matche dig med den helt rigtige revisor, og vi sørger for, at du får de bedste priser sendt din vej. Vores system gør det muligt at svare inden for 24 timer, så du hurtigt kan komme videre med dit regnskab. Enkelt og effektivt – og vi hjælper virksomheder i hele Danmark med at få et godt tilbud på udarbejdelse eller revision af årsregnskab.

Hvad koster en revisor til årsregnskab?

Afhængig af størrelsen på din virksomhed er det en god idé eller ligefrem et lovkrav at få en revisor til at gennemgå dit årsregnskab. Men hvordan finder du den rigtige person til opgaven og ikke mindst den bedste sammenhæng mellem pris og kvalitet?

Din Lokale Revisor ApS har allerede gjort arbejdet for dig. Vi har samlet en række af de dygtigste revisorer fra hele landet under én paraply, så vi kan hjælpe dig med at få det skarpeste tilbud på dit årsregnskab. Eller på andre regnskabsrelaterede opgaver for den sags skyld. Vores samarbejdspartnere har mange års erfaring, og uanset din virksomheds størrelse eller selskabsform kan vi hjælpe dig med at finde en kompetent revisor til dit årsregnskab.

Prisen er naturligvis et af flere parametre, du overvejer, når du skal vælge revisor, og vi kan lige så godt sige det med det samme; Din Lokale Revisor ApS og vores samarbejdspartnere leverer ikke nødvendigvis det billigste tilbud på årsregnskab. Til gengæld garanterer vi høj kvalitet, stor professionalisme og en rådgiver, der kan svare på alle dine spørgsmål. Vi har ingen standardpriser, men hvis du udfylder formularen, modtager du et tilbud inden for 24 timer.

Få et personligt møde

Er du skeptisk ved tanken om at hyre en revisor over nettet, kan du få et gratis og uforpligtende formøde med den revisor, du forestiller dig at bruge. Her kan du mærke, om kemien er der, ligesom du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Vi forstår, at det er en følsom situation at overlade sit regnskab og dermed virksomhedens grundlag til en ekstern samarbejdspartner, der hverken kender dig eller din virksomhed, og derfor sætter vores lokale revisorer en ære i dialog og kommunikation. Du skal føle dig tryg under hele processen, og den revisor, du bliver koblet sammen med, står naturligvis klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Vil du vide mere om, hvad Din Lokale Revisor ApS kan gøre for dig og dit årsregnskab, skal du endelig kontakte os med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Få et uforpligtende tilbud!