Bogføringshjælp – Det er enkelt, effektivt og til at betale

Kategori: bogføringshjælp

Skal du bruge et par professionelle hænder til at klare din daglige bogføring? Lokale Revisorer ApS formidler bogføringshjælp i alle dele af landet, og vi sikrer dig, at du får det bedste tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Din Lokale Revisor ApS er en virksomhed, der har samlet en lang række af de dygtigste bogholdere og revisorer fra hele landet under én paraply. Vi matcher kunder og bogholdere/revisorer, så du får præcis den ekspertise, du har brug for fra en faglig specialist i dit lokalområde. Vi har et stort netværk, og ved at udfylde formularen hos Din Lokale Revisor ApS sikrer du dig, at du modtager det absolut bedste tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Vi forstår, at det vigtigt for dig at rykke hurtigt, når du har behov for bogføringshjælp, og derfor har vi udviklet et system, der gør det muligt at svare på din henvendelse inden for 24 timer. Du får svar fra en lokal samarbejdspartner, der følger op med eventuelle opklarende spørgsmål og selvfølgelig en pris på det arbejde, du ønsker at få hjælp til.

Bogføringshjælp – er det nu sikkert?

Med mange års erfaring inden for branchen oplever vi, at iværksættere og mindre virksomheder er usikre på at overlade regnskabet til eksterne partnere. Til det kan vi kun sige, at vores lokale samarbejdspartnere altid overholder gældende lovgivning og naturligvis behandler dine data med største respekt for dig og din virksomhed.

Der er mange klare fordele ved ekstern bogføringshjælp, fx:

– Du har altid et opdateret overblik over økonomien i din virksomhed.

– Du kan altid få økonomisk sparring, hvis du har spørgsmål.

– Når årsregnskabet skal sendes til revision, er det enkelt og lige til.

Derudover er der den helt essentielle fordel, at du slipper for selv at bekymre dig om bilag, kvitteringer og økonomisystemer. Du sender det hele til din bogholder, og så ordner vedkommende resten. Det koster penge, men den tid, du sparer, kan investeres i udviklingen af din forretning, og på den måde er det hele hurtigt tjent hjem igen.

Din virksomhed, du bestemmer!

Vælger du bruge Din Lokale Revisor ApS og en af vores dygtige samarbejdspartnere til din bogføring, betyder det ikke, at du overlader beslutningerne til os. Det er stadig din virksomhed, din økonomi og dit regnskab, og det er dig, der bestemmer. Bogføringshjælp er et led i at forenkle og effektivisere din virksomhed, og vi arbejder altid på dine præmisser. Det betyder blandt andet, at det er dig, der beslutter, hvordan samarbejdet skal foregå; sender du det hele digitalt, så vi kan arbejde fra eget kontor, eller skal bogholderen komme til dig?

Den fleksibilitet din lokale bogholder eller revisor tilbyder, betyder desuden, at du kan skrue op og ned for hjælpen efter behov. Har du en travl periode, hvor bunkerne af bilag er store, øger du timeantallet, og har du derimod en stille periode, sænker du det. Det er en enkel og effektiv procedure, der sikrer dig, at du aldrig betaler for mere, end du har brug for – og ikke mindst at dit regnskab altid er ajourført uanset travlheden.

  • Få et uforpligtende tilbud!