Bogholder – Overlad arbejdet til en professionel og effektiv bogholder

Er du kørt træt i arbejdet med den daglige bogføring, og har du mistet overblikket over virksomhedens regnskab, så lad Din Lokale Revisor ApS hjælpe dig. Det er enkelt og effektivt, og det koster mindre, end du forestiller dig.

Hos Din Lokale Revisor ApS har vi et helt hold af kompetente bogholdere i ryggen, der hver især er specialister i bogføring og øvrigt regnskab. Vi arbejder i alle økonomisystemer, og hvis du ikke har et endnu, så hjælper vi dig med at finde det, der passer bedst til din virksomhed.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke!

En professionel bogholder kan varetage den daglige bogføring for dig, så du løbende kan holde dig opdateret på virksomhedens økonomi. Du slipper for bunkerne af bilag, du skal aldrig mere tænke på indberetningsfrister og du kan glemme bekymringerne for, om dit regnskab overholder alle krav; det gør det, hvis vi har styringen.

Fordele ved en bogholder

De fleste virksomheder har høj- og lavtider i kassen, og det betyder, at mængden af bogføringsopgaver svinger fra periode til periode, og derfor kan det være svært at ansætte en bogholder. I små virksomheder står ejeren typisk selv for arbejdet, mens større virksomheder ofte har en sårbar økonomiafdeling, hvor der arbejdes over i højsæsonen, og hvor der er for lidt at lave i lavsæsonen.

Med en bogholder fra Din Lokale Revisor ApS’s samarbejdspartnere kan du justere op og ned på mængden af hjælp alt efter behov. Du får en mindre økonomitung post på budgettet, og samtidig sikrer du dig, at dit bogholderi altid er ajour.

Der er mange fordele ved en ekstern bogholder, fx:

– Du kan frigive værdifuld tid til din forretning.

– Dit regnskab er fuldt opdateret, så du altid kan få overblik.

– Du kan enkelt og let aflevere dit årsregnskab til revisoren.

– Du undgår dårlig samvittighed over at være bagud med regnskabet.

Uanset om din virksomhed har behov for fast hjælp fra en bogholder hver måned eller blot har brug for ekstra hænder i en periode, kan Din Lokale Revisor ApS hjælpe dig. Det bedste af det hele: Du betaler kun for den tid, du har brug for.

Du bestemmer hvor og hvordan

Når du overlader din bogføring til Din Lokale Revisor ApS og vores samarbejdspartnere, er det dig, der bestemmer, hvordan arbejdet skal foregå. Hvis du ønsker det, kommer vi ud til din virksomhed og løser opgaverne, men vi kan også klare bogføringen fra vores eget kontor, hvis det passer dig bedre.

Den store fleksibilitet, vi tilbyder, betyder også, at vi kan bruge det økonomisystem, du allerede anvender, ligesom vi kan hjælpe dig med at finde et nyt, hvis der er behov for det. Det er dine unikke behov, der er i centrum, og vi rådgiver altid med udgangspunkt i dig og din virksomhed.

Vil du høre mere, så udfyld vores formular, og få et svar tilbage indenfor 24 timer. Det er gratis og uforpligtende, og det samme gælder, hvis du ønsker et indledende møde med din lokale bogholder, inden du beslutter dig for et eventuelt samarbejde.

Title:

Meta:

  • Få et uforpligtende tilbud!