Hjælp til bogføring – Få professionel hjælp fra Din Lokale Revisor ApS

Bogføring er en stor del af driften i enhver virksomhed, men antallet af bogføringer svinger fra periode til periode. Udsvingene gør det svært at fastansætte en bogholder, og derfor tilbyder Din Lokale Revisor ApS fleksibel hjælp til bogføring.

Uanset om du driver et stort selskab eller en lille enkeltmandsvirksomhed, kan Din Lokale Revisor ApS og vores samarbejdspartnere håndtere din daglige bogføring og andre regnskabsmæssige opgaver. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og du får løbende overblik over virksomhedens økonomi, så du kan bruge din energi på at drive virksomhed; ikke på at bekymre dig om regnskabet.

Der er høj- og lavsæson i de fleste virksomheder, og derfor er fleksibel bogføring en stor fordel. Du kan skrue op og ned efter behov, og du behøver aldrig at bekymre dig om en økonomiafdeling, der er sårbar i højsæsonen og for dyr i drift i lavsæsonen.

Individuel hjælp til bogføring

Hos Din Lokale Revisor ApS arbejder vi ikke med standardløsninger. Vi sætter dig ikke i bås og beder dig købe en bestemt pakkeløsning. I stedet gør vi det, vi mener, giver den bedste sammenhæng mellem pris og kvalitet: Vi finder den helt rette revisor blandt vores samarbejdspartnere og lader vedkommende udarbejde et individuelt tilbud målrettet dine specifikke behov.

Har du kun brug for hjælp til den daglige bogføring eller driller momsregnskabet også? Og hvordan ser det ud med afstemninger og fakturaer? Vores hold består af eksperter indenfor alle områder af bogføring og regnskab, og vi hjælper dig med at finde det optimale match mellem revisor og/eller bogholder og dig som kunde.

Bogføring for iværksættere

Store virksomheder har ofte flere bilag end små enkelmandsvirksomheder og iværksættere, men det gør det ikke mindre kompliceret at være blandt de små. Hos Din Lokale Revisor ApS har vi tilknyttet en række lokale samarbejdspartnere, der yder professionel hjælp til bogføring hver eneste dag, og vi har specialister med mange års erfaring indenfor iværksætteri.

Som iværksætter kan du frigøre værdifuld tid ved at overlade din bogføring og dit regnskab til os, og vi garanterer dig, at det er i trygge hænder hos vores partnere. Enhver bogholder i vores fold, overholder naturligvis alle indberetningsfrister, ligesom alle kender og følger regler og krav til den daglige bogføring og andre opgaver relateret til regnskab.

Vil du vide mere?

Står du i en situation, hvor du er klar til at slippe tøjlerne og overlade din bogføring til en ekstern samarbejdspartner – eller ønsker du bare at høre mere om, hvad vi kan tilbyde – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Udfyld denne formular med en kort opsummering af, hvad du har brug for hjælp til, så vender vi tilbage indenfor 24 timer med en opfølgende dialog og et tilbud på arbejdet.

Vi sørger for at matche din virksomhed med en lokal revisor, så du ikke skal krydse hele landet for at komme til et indledende møde. Samtidig sikrer vi, at du får tilbudt en individuel løsning tilpasset dine behov, så du får lige præcis den hjælp, du har brug – og ikke betaler for hverken mere eller mindre.

  • Få et uforpligtende tilbud!