Om os

Kategori: Ikke-kategoriseret

Din lokale revisor ApS er en sammenslutning af lokale revisorer fra hele Danmark. Vores mål er at give vores kunder kvalificeret og professionel hjælp, uanset hvilket område af landet du er fra, og uanset om det er hjælp til regnskab eller rådgivning, du mangler hjælp til, så er vi klar til at hjælpe dig.

Fælles, for vores revisorer og bogholdere, er, at de alle er dybt professionelle, og sætter kvalitet, service og kunden i højsædet. Der lægges vægt på at rådgiveren fungerer som en tæt sparringspartner til din forretning, og på den måde er med til at dit regnskab glider, så du har tid til at drive dit firma og skabe vækst og større overskud på bundlinjen.

Udover vi selvfølgelig levere diverse ydelser, så deler vi gerne ud af svar på mange af de tekniske spørgsmål der løbende bliver stillet, og disse forklaringer/svar kan du finde her på siden, og disse hjælpeartikler bliver løbende udvidet, og disse er tilgængelige for alle.

Vi har kunder over hele landet, og vi ser frem til også at hjælpe dig med dit regnskab, så udfyld formularen, så tager vi kontakt hurtigst muligt.

Med venlig hilsen
Din Lokale Revisor ApS

Posted in Ikke-kategoriseret
  • Få et uforpligtende tilbud!