Revisor Frederikssund

En revisor i Frederikssund kan være lige præcis dén rådgiver, du har brug for, hvis du vil have din virksomhed til at vokse, tjene flere penge og – lovligt – betale mindst muligt i skat. Din Lokale Revisor ApS samarbejder med nogle af de bedste på området, og vi hjælper dig med at finde det rette match.

En revisor hjælper dig med dit regnskab. Kort sagt. Men der er meget mere i det end som så. En dygtig revisor kan hjælpe dig med at analysere dine konkurrenter, blive skarpere på dine mål og ikke mindst med at udarbejde dit årsregnskab. Skal du stifte en virksomhed, omdanne en eller bare have udført en revision, så kan revisoren også klare den.

Leder du efter en revisor i Frederikssund, og lyder ovenstående som noget for dig, skal du endelig udfylde vores kontaktformular, så du kan få en pris på lige præcis den opgave, du skal have løst. Du får svar inden for 24 timer, og det er både gratis og ganske uforpligtende.

Vil du vide lidt mere, inden du kontakter os, finder du nedenfor en gennemgang af de opgaver, Din Lokale Revisor ApS’s samarbejdspartnere oftest løser.

Årsregnskab og selvangivelse

Skal du have udarbejdet eller gennemgået dit årsregnskab, har du brug for en dygtig og kompetent revisor. En der kan tjekke, om du dine bilag er bogført korrekt, om dine posteringer passer og ikke mindst om tallene i dit regnskab stemmer overens med de tal, der er tilgængelige i din netbank.

Har du i stedet brug for hjælp til at udarbejde og aflevere en udvidet selvangivelse, kan din revisor i Frederikssund også hjælpe med det. Er dit årsregnskab ikke udarbejdet korrekt, kan revisoren enten gøre det selv eller sende dig forbi en dygtig bogholder først.

Skatterådgivning og skattesager

Med professionel skatterådgivning fra en revisor kan du tilføre stor værdi til din virksomhed; der findes nemlig mange lovlige måde at nedbringe din virksomhedsskat på. Vil du kende dem, kan du med fordel indgå et partnerskab med en af Din Lokale Revisor ApS’s samarbejdspartnere.

Har du allerede en verserende skattesag kørende, fordi Skat ikke tolker reglerne på samme måde, som du har gjort, kan du også finde hjælp hos din lokale revisor i Frederikssund. Vi hjælper dig med at finde den helt rette person til din virksomhed.

Stiftelse eller omdannelse af selskab

Hvis du skal stifte et selskab – hvad enten det er et ApS eller et A/S – kan det være en god idé med rådgivning fra en revisor. Det er din sikkerhed for, at alle dokumenter udformes korrekt, ligesom det er din garanti for, at ejerforholdene bliver, som du ønsker, de skal være.

Har du allerede et selskab, der skal omdannes til et andet, er reglerne temmelig komplicerede, og det er nærmest umuligt at gennemføre uden en revisor ved din side. Ved at udfylde vores formular sikrer vi, at du kun modtager de bedste tilbud fra revisorer i Frederikssund og omegn, og det er naturligvis både gratis og uforpligtende, så du kan tage det første skridt, uden at det koster dig penge.

  • Få et uforpligtende tilbud!