Revisor Furesø

Driver du forretning i Furesø, skal du også vælge en revisor i Furesø eller omegn. Det giver de bedste forudsætninger for et godt samarbejde, og hos Din Lokale Revisor ApS kan vi hjælpe dig med at finde det bedste tilbud. Et tilbud hvor pris og kvalitet går hånd i hånd.

Indgår du et samarbejde med en dygtig og professionel revisor, giver du din virksomhedsøkonomi de bedste vilkår for at vokse, så du kan få en stærk og sund bundlinje. Der er mange muligheder for at tjene flere penge og ikke mindst for at få flere penge ud af dem, du allerede har – og en revisor kan hjælpe dig med at se dem.

Hos Din Lokale Revisor ApS samarbejder vi med kompetente revisorer fra hele landet, og derfor kan vi også hjælp dig, der leder efter en revisor i Furesø. Det gælder uanset om du har brug for hjælp til revision, skatte- og momsrådgivning, selskabsstiftelse og -omdannelse, selvangivelse eller årsregnskab. Den lokale forankring gør det let for dig at mødes med din revisor, når det er nødvendigt, ligesom han eller hun kan varetage arbejdet fra din arbejdsplads, hvis du ønsker det.

Vil du kende prisen på en revisor i Furesø, skal du udfylde vores kontaktformular. Det er både gratis og uforpligtende, vi sender ikke spammails i stribevis efterfølgende og du får svar inden for 24 timer. Herefter er det dig selv, der håndterer den videre kontakt med eventuelle revisorer, og der vil ikke være nogen indblanding fra Din Lokale Revisor ApS.

Årsregnskab og selvangivelse

Hvis dit årsregnskab skal udarbejdes eller gennemgås med lup, er en en dygtig revisor præcis, hvad du har brug for. Han eller hun sørger for, at bilagene er bogført korrekt, at tallene stemmer og posteringerne passer. Skal du samtidig have hjælp til at udfylde en udvidet selvangivelse, hjælper revisoren også med det.

Skatterådgivning og skattesager

Drømmer du om at betale lidt mindre i skat? Der findes en række lovlige tiltag, du med fordel kan foretage i din virksomhed for at nedsætte skatten, og med en revisor fra Furesø får du optimal skatterådgivning.

Står du overfor en skattesag anlagt af Skat, kan du få vejledning og rådgivning gennem hele forløbet. Det er nemlig ikke sikkert, at Skat har ret; de danske skatteregler er så komplicerede, at selv myndighederne har svært ved at tolke dem.

Stiftelse eller omdannelse af selskab

Skal du stifte eller omdanne et selskab, kræver det en revisor – og hvorfor ikke vælge én i Furesø, når det alligevel er der, dit selskab skal drive forretning. Vi videreformidler kontakten, du taler selv med revisorerne – og det koster dig ikke en krone at indhente tilbud.

Momssager og bogholderi

Har du spørgsmål angående moms eller leder du efter en bogholder, der kan varetage dit regnskab, så er det ikke nødvendigt at betale den høje pris for en revisor. I stedet kan du ansætte en bogholder på timebasis, og her kan Din Lokale Revisor ApS også hjælpe dig med at finde de bedste tilbud.

  • Få et uforpligtende tilbud!