Revisor Østerbro

Mangler du en dygtig revisor på Østerbro, hjælper vi dig med at finde én til en god pris!

Spilder du din energi på at bekymre dig om regnskaber, revision og budgetter, når du i stedet burde bruge dine ressourcer på at udvikle din forretning? Hvorfor ikke overlade arbejdet til en revisor på Østerbro – og hvorfor ikke lade Din Lokale Revisor ApS hjælpe dig med at finde den rette?

Der findes et utal af gode grunde til at knytte en revisor til din virksomhed, så vi nævner bare nogle stykker: Du slipper for bekymringerne, du frigiver tid til andre ting og du får en rådgiver, der fokuserer på at skabe vækst i din forretning.

Leder du efter en revisor på Østerbro, kan Din Lokale Revisor ApS hjælpe dig. Vi er en organisation, der har samlet en lang række dygtige revisorer fra hele landet under ét tag, så vi hurtigt og let kan indhente og sammenligne priser, så vi kan sende de bedste videre til dig. Når vi siger “samlet under ét tag,” så mener vi det i overført betydning. Vi har samlet dem i ét netværk, men fysisk holder hver enkelt revisor til i sit eget lokalområde, og det er netop derfor, vi kan hjælpe dig med at finde en revisor tæt på dig – vi har nemlig samarbejdspartnere i alle dele af landet.

Vil du have en pris på en revisor på Østerbro, skal du blot udfylde formularen på vores forside, så hører du fra os inden for 24 timer. Kan du lide prisen, tager du selv den efterfølgende kontakt med revisoren – kan du ikke lide prisen, sletter du bare din mail. Det er gratis og uforpligtende, og det er dig, der bestemmer, om du vil gå videre med et indledende møde.

Hvad kan en revisor gøre for dig?

En revisor vil engagere sig i din virksomhed, så du får en økonomisk og professionel sparringspartner, der varetager dine interesser og bliver en værdifuld ressource i din virksomhed – også selvom det kun handler om et par timers arbejde hver uge.

En revisor kan blandt andet hjælpe dig med:

Rådgivning vedrørende skattesager

Rådgivning i forhold til at betale mindre i skat

Rådgivning om selskabsstiftelse

Rådgivning om selskabsomdannelse

Almindelig revision

Udarbejdelse og gennemgang af årsregnskab

Udarbejdelse af selvangivelse

Revisor på Østerbro – Pris

Det er umuligt at give en vejledende pris på en revisor, da mange forskellige faktorer spiller ind, fx hvad du skal have hjælp til, hvor stor arbejdsbyrden er og hvor lang tid du har brug for hjælp. Vores samarbejdspartnere tager i stedet udgangspunkt i din individuelle situation og udarbejder et tilbud, der matcher dine behov. På den måde får du præcis, hvad du har brug, og du betaler hverken for meget eller for lidt.

Hvis du sender din forespørgsel allerede i dag, hører du fra os i løbet af 24 timer, så du kan have en ny revisor på Østerbro allerede i morgen. Ønsker du et indledende møde, inden du takker ja til et samarbejde, kan du sagtens få det – det er gratis og uforpligtende, præcis som når du indhenter tilbud.

  • Få et uforpligtende tilbud!