Revisor – Erfarne og kvalitetsbevidste revisorer i dit lokalområde

Kategori: revisor

Revision, skatte- og momsrådgivning, selskabsstiftelse og -omdannelse, selvangivelse og almindeligt bogholderi. Alt det og meget mere kan Din Lokale Revisor ApS og vores lokale samarbejdspartnere hjælpe dig med – og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Din Lokale Revisor ApS er på samme tid lokal og landsdækkende. Det skyldes, at vi er en organisation, der har samlet en række af landets bedste revisorer under et tag, og vi hjælper dig med at finde det rette match mellem din virksomhed og en revisor fra dit lokalområde. Vi formidler revision og rådgivning for selskaber, virksomheder og foreninger i hele landet, og små og mellemstore virksomheder er vores speciale.

Vores kernekompetencer

Rundt i landet sidder en række revisorer, der hver især er specialister på deres område, og vores mål er at finde den, der passer bedst til lige netop din virksomhed, og som ikke mindst kan tilbyde den skarpeste pris. Udfylder du vores formular, vender vi tilbage inden for 24 timer med opfølgende spørgsmål og et tilbud på det arbejde, du efterspørger.

Vi rådgiver blandt andet inden for:

– Skatte- og momssager

– Selskabsstiftelse

– Selskabsomdannelse

– Revision

– Selvangivelse og årsopgørelse

– Bogføring

Vi prioriterer fleksibilitet og uafhængighed højt, og det betyder, at du selv bestemmer, hvor og hvordan samarbejdet skal foregå. Sender du de nødvendige dokumenter digitalt eller foretrækker du, at revisoren sidder ved dit skrivebord, når der skal arbejdes; vores samarbejdspartnere gør, som du siger.

Lokal forankring og høj kvalitet

Grundlaget for Din Lokale Revisor ApS er den lokale tilstedeværelse i hele landet. For os og vores partnere betyder det meget, at vi kender dig og din virksomhed godt, for kun på den måde kan vi hjælpe dig med at optimere og effektivisere dit regnskab og dine investeringer.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og selvom vi ikke nødvendigvis har de billigste revisorer på holdet, tilbyder vi skarpe og konkurrencedygtige priser til alle kunder. Vores mål er, at du kommer til at betragte din revisor som din kernerådgiver, når det kommer til økonomiske spørgsmål i virksomheden.

Hvad koster en revisor?

Priser på revision, rådgivning og andre regnskabsydelser afhænger af mange forskellige faktorer, og derfor er det ikke muligt at give et fast overslag på, hvad det koster. Hos Din Lokale Revisor ApS har vi udviklet et system, der gør det muligt at svare på din henvendelse inden for kun 24 timer, så du hurtigt kan komme videre med dit regnskab. Synes du, at tilbuddet lyder interessant, er du velkommen til et gratis og uforpligtende formøde hos din lokale revisor.

Når du kontakter Din Lokale Revisor ApS gennem vores kontaktformular, sikrer vi, at du udelukkende modtager de bedste tilbud fra revisorer, hvor der er sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det koster lidt, at hyre en revisor, men ofte vil din udgift blive tjent hjem i sparet tid, nye tiltag og andre ting, der gør, at du enten tjener mere eller bruger mindre. Lyder det interessant i dine ører, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os – vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

  • Få et uforpligtende tilbud!