Selvangivelse – Lokal revisor til hjælp med udvidet selvangivelse

Kategori: selvangivelse

Er du erhvervsdrivende, skal du udfylde en såkaldt udvidet selvangivelse i stedet for standardmodellen, som private borgere bruger. Det kræver en vis viden om de forskellige rubrikker, og den har Din Lokale Revisor ApS og vores samarbejdspartnere.

Vores navn siger næsten det hele. Din Lokale Revisor ApS er en organisation, der har samlet en række af de dygtigste og mest professionelle revisorer under et tag, så du kan få den bedste pris, når du leder efter en revisor i dit område.

Vores samarbejdspartnere hjælper med alle former for regnskabsrelaterede opgaver for både små og store virksomheder, og de kan derfor også hjælpe dig, hvis du har en udvidet selvangivelse, der skal udfyldes. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores formular, så modtager du et individuelt og konkurrencedygtigt tilbud inden for 24 timer fra en lokal revisor.

Hvad koster revisorhjælp til udvidet selvangivelse?

Det er svært give et eksakt bud på priserne for en udvidet selvangivelse, da den varierer fra opgave til opgave. Den tidsmæssige byrde afhænger af din virksomhed og de poster, der skal udfyldes på regnskabet – og måske endda af det regnskab du indtil videre har lavet i virksomheden. Af samme årsag kan vi ikke give dig en standardpris på din selvangivelse, men du er meget velkommen til at tage kontakt, så finder vi den i løbet af kort tid.

Det er altid gratis og uforpligtende at indhente tilbud via Din Lokale Revisor ApS, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig – uanset størrelsen på din virksomhed – så du skal ikke tøve med at tage kontakt.

Husk dine fradrag

Når du udfylder din selvangivelse, skal alle informationer vedrørende indtægter, udgifter, fradrag og lignende noteres, og særligt fradragene er der mange, som glemmer. Det er vigtigt, at du husker dine fradrag, ellers kommer du til at betale mere i skat end højest nødvendigt – og det er dumt.

Kører du eksempelvis erhvervsmæssig kørsel i en privatbil, skal du huske at notere det. Det samme gælder, hvis du har krav på rejsegodtgørelse eller andre poster relateret til din virksomhed. Er du i tvivl, er det en god idé at alliere dig med en af vores samarbejdspartnere, så du får de fradrag, du er berettiget til.

Hvorfor bruge en revisor?

Det tager ikke lang tid at udfylde en udvidet selvangivelse, så mange spørger, hvorfor det er nødvendigt med revisorbistand. Svaret er ganske enkelt; det er ikke det at udfylde, der er svært og tager tid, det er alt arbejdet forinden. Dit årsregnskab skal udarbejdes og tallene skal afstemmes, inden du kan aflevere din selvangivelse, og det er en opgave, der er oplagt for en revisor eller en bogholder.

Hos Din Lokale Revisor ApS hjælper vi dig med at finde den helt rette person til at hjælpe dig med din opgave, og det bliver naturligvis en i dit lokalområde. Økonomi er en følsom sag, og derfor er det vigtigt, at du har tillid til din revisor. Vores samarbejdspartnere tilbyder alle et gratis og uforpligtende formøde, så du kan mærke kemien, inden du takker ja til et samarbejde.

  • Få et uforpligtende tilbud!