Billig bogholder – Fleksibel, effektiv og lokal hjælp til bogføring

Leder du efter en billig bogholder, der kan håndtere bunkerne af bilag og give dig overblik over virksomhedens økonomi, så lad Din Lokale Revisor ApS sætte dig op med den helt rigtige person.

Din Lokale Revisor ApS er en organisation, der samarbejder med de bedste lokale revisorer i hele landet, og vores mål er at matche virksomheder med behov for regnskabshjælp med lokale revisorer og bogholdere. Vores netværk er stort, alle vores samarbejdspartnere er yderst professionelle og vi garanterer dig, at det tilbud, du modtager, er skræddersyet efter dine behov.

En billig bogholder fra Din Lokale Revisor ApS kan varetage den daglige bogføring i din virksomhed, så du altid kan hente de tal i regnskabet, du har brug for at kende. Det er enkelt og effektivt, og vores samarbejdspartnere arbejder både med små og store virksomheder, så du skal ikke tøve med at kontakte os eller udfylde formularen her, hvis du gerne vil have et tilbud.

Hvad får du for pengene?

I mange små og mellemstore virksomheder er det ejeren selv, der sidder med regnskabet, og derfor kan det være svært at overlade det til en ekstern partner, men der er mange fordele ved at gøre det. Først og fremmest kan du frigive al den tid, du sidder foran skærmen og de mange bilag til de forretningsorienterede dele af din virksomhed, og derudover kan en ekstern bogholder give dig:

– et opdateret overblik over virksomhedens økonomi

– sparring på økonomiske spørgsmål

– et korrekt årsregnskab du let kan sende videre til din revisor

Du får altså ikke bare mere tid til din egen forretning, du kan også slippe de mange bekymringer om indberetningsfrister og den evigt dårlige samvittighed over at være bagefter med regnskaberne.

Hvad koster en billig bogholder?

Det ville være nemt, hvis vi kunne skrive et par hurtige standardtakster ned omkring priser på bogholdere, men sådan arbejder vi ikke hos Din Lokale Revisor ApS. Vi vil gerne sikre et højt niveau og en kvalitet, vi kan være stolte af, og derfor udarbejder vores lokale samarbejdspartnere altid et individuelt tilbud målrettet den enkelte kunde.

Der er stor forskel på, om du har brug for en bogholder 2 gange om ugen i et system, der allerede kører, eller om du har brug for hjælp 3 timer hver måned, og vi desuden skal hjælpe dig med at finde og oprette et økonomisystem.

På dine præmisser

Et samarbejde med Din Lokale Revisor ApS og en af vores partnere foregår altid 100% på dine præmisser; du bestemmer hvor ofte, hvornår og hvordan. Passer det dig bedst, at vi klarer alt arbejdet digitalt og fra vores eget kontor, så gør vi det – vil du gerne, at vi sidder hos dig, så er det sådan, vi gør.

Den store fleksibilitet betyder desuden, at du kan skrue op og ned for hjælpen i takt med, at din forretning vokser eller hvis du skifter mellem travle og stille perioder. På den måde undgår du en løntung økonomiafdeling i lavsæsonen, ligesom du ikke har en afdeling, der ligger på langs i højsæsonen.

  • Få et uforpligtende tilbud!